Rychlý kontakt: +420 724 906 362
Kategorie
Kategorie
Vánoční stromky
Svícny a svíčky
Vánoční dekorace
Světelné dekorace
Světelné řetězy
Hl.stranaInformace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

  1. Správce osobních údajů, REPAM ELEKTRO s.r.o., se sídlem Pod Stromovkou 202, Litvínovice, 370 01 České Budějovice , identifikační číslo: 00514136, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    • fungování webových stránek

     

  2. Uvedené cookies viz. výše ukládají:

    • zobrazené stránky na těchto webových stránkách
    • přidané zboží do košíku
    • odkazující stránku, ze které jste přišel(a)
    • operační systém
    • prohlížeč
    • použité zařízení, ze kterého bylo na webové stránky připojeno
    • přibližná lokalita nákupu

     

  3. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení").

     

  4. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu - tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v spodní části stránky. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

     

  5. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

     

  6. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která běžně neumožňuje identifikaci jednotlivce.

     

  7. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena níže v tomto dokumentu, u jednotlivých typů cookies.

     

  8. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

     

  9. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů - Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.       

     

  10. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

    Typ Název Účel Expirace
    Měření _ga
    Tato cookie se používá k měření v google analytics 2 roky
    Měření _gid, _gat Tato cookie se používá k měření v google analytics Při zavření prohlížeče
    Funkčnost cryptcookietest Umožňuje rozeznat zda jste uživatel nebo robot - ochranný kód, který opíšete jako ochranu proti SPAMu v našich komentářích a dotazech Při zavření prohlížeče
    Funkčnost PHPSESSID Používáme pro základní funkce obchodu Při zavření prohlížeče