Rychlý kontakt: +420 724 906 362
Kategorie
Kategorie
Vánoční stromky
Svícny a svíčky
Vánoční dekorace
Světelné dekorace
Světelné řetězy
Hl.stranaSouhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti REPAM ELEKTRO s.r.o., se sídlem Pod Stromovkou 202, Litvínovice, 370 01 České Budějovice , identifikační číslo: 00514136 (dále jen „Správce"), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení") zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • ulice, město a psč fakturační a dodací adresy

     

  2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, fakturační a doručovací adresu tvořenou ulicí, městem a PSČ je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem učinění objednávky a zaslání hodnotících dotazníků po nákupu, vznesení dotazu, vložení komentáře a/nebo založení uživatelského účtu k čerpání výhod registrovaných uživatelů v eshopu www.vanocni-osvetleni.net. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5let od vašeho posledního nákupu.

     

  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti:REPAM ELEKTRO s.r.o., Pod Stromovkou 202, Litvínovice, 370 01 České Budějovice, nebo na eshop@vanocni-osvetleni.net

     

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Provozovatel  porovnávače produktů Heureka.cz (pouze email pro zaslání hodnotícího dotazníku)
    • Přepravní společnosti PPL CZ s.r.o.,  Česká pošta s.p., Uloženka s.r.o., GEIS Parcel CZ s.e.o. (za účelem doručení objednávky)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

     

  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    • na přenositelnost údajů
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů